Udstillingsmuligheder

Visitjammerbugten.dk

Start med at kontakte:   

Jette Haugaard Grønhøj, eventkoordinator

Springvandstorvet 4, 9492 Blokhus

Tlf 72578972 eller 41913976

Kino i Fjerritslev

Udstilling i lokale oven på Kino.

Kontakt foregår via mail på hjemmesiden under KONTAKT

Kirkecenteret i Fjerritslev.

Der er mulighed for at udstille på Fjerritslev Kirkecenter.                     

Adressen er: Vestergade 16, 9690 Fjerritslev. 

Herunder nævnes vilkårligt en række udstillingsmuligheder for dig, der gerne vil have din kunst ud over rampen. Held og Lykke.

Visitjammerbugten er stor og omfattende hjemmeside, som oplyser om alt af interesse for turister i Jammerbugt Kommune. Overnatning, forlystelser, cafeer, udstillinger, kunsthåndværkere, kunstnere og meget meget mere.

Hvis du er interesseret i at få kunder, kan du blive oprettet som aktør og få oprettet en side om dit galleri, værksted o.l.

Siden indeholder en overskrift, f.eks. Unika keramik, Landskabsmaleri osv. En kort beskrivelse af din kunst og hvordan man kommer i kontakt med dig. Et par fotos af din kunst. Du bestemmer selv overskrift, tekst og fotos, som sendes ind.

Det kræver ikke, at du har faste åbningstider, du kan f.eks. skrive ”besøg efter aftale”.

Hvis du gerne vil se et eksempel kan du finde Birgit Stentoft og Gerda Tranbergs sider under gallerier.

Der er åben til kirkecentret når kontoret er åbent. Salen bliver brugt til møder, foredrag, festlokaler, som man lejer. Hver fredag aften er der Bankospil, hvor der kommer omkring 80 personer, så der kommer mange i huset.

Der er galleriskinner til ophængning. Et stort flot og lyst rum, et mindre rum, indgangen er der plads til to eller tre billeder. Også mulig, hvis man vil udstille flere sammen. Der kan hænges en plakat i vinduet eller til skilt, som de vil sætte uden for.

Anni Pedersen, Fjerritslev (medlem af Silikone) administrerer perioderne for ophlngning og plejer at sende en email rundt, når der ledig plads. Men hun kan også kontaktes på tlf. 30107340.