Kommende kurser

Kunstgruppen afholder hvert år en række kurser. Ideer til kurserne opstår hen ad vejen og alle medlemmer har mulighed for at byde ind med forslag til emner og kursusledere. 

Kurser i 2023 er endnu ikke på plads.

Keramik kursus (Aflyst)

Titel på kursus: Keramikkursus

Underviser: Inge Frederiksen Høj, Biersted

Tid: lørdag 12.11., søndag 13.11. samt
lørdag 19.11.

Sted: Doktorensgyde 2,1. sal. 9000 Aalborg

Arrangør: Kunstgruppen Silikone

Beskrivelse af keramiker:

 

Inge er uddannet keramiker på Bornholm. Hun arbejder hos SIND og underviser dagligt medlemmer af foreningen i deres keramik værksted i hjertet af Ålborg.

Ved siden af sit daglige undervisningsarbejde, er Inge udøvende keramiker, deltager i udstillinger og har salg i flere butikker.

Lene har sin egen særegne stil. Hendes værker giver et naturudtryk med dæmpede og afstemte farver samt motiver eller mønstre. 


Kurset finder sted i SINDS lokaler og værkstedet har alt hvad der skal bruges.


På kurset arbejdes der ikke med drejning af ler, men pladeteknik og pølseteknik. Du kan selv vælge hvad du gerne vil fremstille – kopper, vaser osv. og Lene vil øse af sine færdigheder. Man kan også lade sig inspirere af de mange værker, der står i værkstedet.

Kursusplan

Lørdag 12.11. Start kl. 10. Inge introducerer og individuelt arbejde går i gang. Pauser i løbet af dagen. Gratis the/kaffe. Afslutning kl. 14.35.

Søndag 13.11.Start kl. 10. Inge introducerer og individuelt arbejde går i gang. Pauser i løbet af dagen. Gratis the/kaffe. Afslutning kl. 14.35.

Lørdag 19.11.Start kl. 10. Inge fortæller om glasering. Vi glaserer vores ting og gør dem klar til brænding. Pauser i løbet af dagen. Gratis the/kaffe. Afslutning kl. 14.35.


Pris:Pris per deltager: 750,- kr. Der er plads til min 5 og max 8 deltagere. På kurset købes ler inc. brænding og glasur for 30 kr per kg.

For ikke-medlemmer af Silikone er prisen 850 kr.


Tilmelding og betaling senest den 12.10.22. Efter denne dato er tilmeldingen bindende, og man kan ikke få pengene tilbage – kun hvis kurset aflyses.


OBS! Ved weekend kurser, betales for hele kurset, selvom man evt. kun kan deltage i en del af kurset.


Tilmelding til gerdatranberg12@gmail.com


Du bedes oplyse følgende:


Navn

Adresse

Tlf.nr.

E-mail


Betaling til Silikones konto: Reg. 9070 2070081582

Eller MobilPay 782090

Skriv navn og "Keramikkursus" i beskedfeltet.


Tilmelding er først gyldig, når betalingen er registreret