Aktiviteter


I vores lejlighed på Tranum Strandgård foregår der en række aktiviteter, som du kan vælge at deltage i. En aktivitet er tilrettelagt og styret af de personer, der deltager i aktiviteten. Men hver aktivitet har også en eller fler værter. Vil du gerne med i en aktivitet, er det en god ide at kontakte en af værterne. Nedenfor ser du en beskrivelse af hver af de nuværende aktiviteter.

Hver tirsdag og torsdag mellem kl. 10 og ca. 14 er der "Åbent Hus" på Tranum Strandgård. Dagen kan ses som en dag, hvor man kan komme og gå som det passer bedst for den enkelte. Oftest er der 4-8 personer, som fordeler sig i vores lokaler. Mange maler, nogen broderer, strikker, binder kranse – ja alt kreativt kan foregå. Vi inspirerer hinanden og giver hinanden sparring på vores kunstneriske arbejde. Dagen har en vært, som låser op og laver kaffe. 


For torsdage er værterne:Helle Lysgaard Søgaard, Helle Lindsmann, Helle Stelzner, Susanne Jacobsen og Vita Pedersen.

For tirsdage er værterne: Gerda Tranberg, Gitte Jul, Charlotte Andersen, Lillian Nøhr og Anne Marie Kornum.


Fra 2024 holdes også Åbent Hus den 2. lørdag i måneden fra kl. 11.


Croquis holder pause for nu. Måske tages det op igen senere. 


Kunsthistorie gruppen mødes onsdage 10-12 én gang om måneden (se datoerne i kalenderen). Gruppen arbejder med skiftende historiske perioder, hvor man skiftes til at holde oplæg og med efterfølgende drøftelse.


Kontakt evt. Jette Crandal for yderligere info.