Kunstgruppens udvalg

I kunstgruppen har vi en række udvalg, som tager sig af forskellige opgaver i foreningen. På den måde er der mange, der bliver direkte involveret i udviklingen af kunstgruppen og derved bliver kunstgruppen også en levende organisme, hvor der hele tiden foregår mange spændende ting og hvor der altid er plads til nye ideer. 

Udstillingsudvalget


Det er udvalgets opgave at planlægge Kunstgruppens årlige fællesudstilling på Tranum Strandgård.

Der er mange forskellige opgaver at udføre og udvalget kan involvere andre uden for udvalget til at indgå i opgaveløsningen.


Udvalget består af: Jette Crandal, Gitte Jul, Karen-Marie Mondrup og Ellen Nørmølle.


Kunst i naturen (uge 40)


Første år hvor Jammerbugt Kommune holdt kulturuge var i 2021. I Kunstgruppen Silikone blev den uge brugt til at fejre vores 20 års jubilæum og der blev afholdt en jubilæumsudstilling på Bratskov.


I 2022 blev kulturugen fejret ved at lave "Kunst i naturen" i parken ved Bratskov.

Kunst i Naturen gentages i 2023.


Udvalget består af Jette Crandal og Jette Halberg.


Festudvalg


Formålet med festudvalget er at styrke det sociale netværk, således, at vi kan inspirere hinanden i et kreativt fællesskab.


Sommerfest: Årligt har vi en sommerfest, hvor vi hygger os sammen og hvor ægtefæller/partnere også inviteres med. Sommerfesten ligger sidste lørdag i juni.

Tovholder: GerdaTranberg og Vita Pedersen.


Julefrokost: Traditionen tro ligger julefrokosten på Skovsgaard Hotel. Julefrokosten ligger 2. lørdag i december.

Tovholder: Lillian Nøhr og Gerda Tranberg.


Kunsttur


Udvalgets opgave er at arrangere den årlige kunsttur for kunstgruppens medlemmer. En kunsttur med et spændende og fagligt indhold, der kan viden og stof til eftertanke.
Udvalget finder kunstmuseer, gallerier, arbejdende værksteder eller andet, som kan være af interesse og til inspiration for medlemmerne.
- og ikke mindst en dag, hvor medlemmerne har mulighed for at være sammen om den fælles interesse - kunsten.


Udvalget består af Jette Crandal, Gitte Nielsen og Herdis Nielsen.


Påskeudstilling på Bratskov Hovedgård


Kunstgruppen Silikone har modtaget opgaven med at arrangere den årlige Påskeudstilling på Bratskov. Udvalget varetager, sammen med en række hjælpere, de praktiske opgaver under selve udstillingen.


Udvalget består af: Birgit Stokbro og Birgit Thygesen.


Kunst i Havbådehuset


Udvalget har ansvaret for påskeudstillingen i Havbådehuset i Slettestrand. Første gang var i 2022.Påskeudstillingen er for både medlemmer og inviterede kunstnere, der arbejder med kunst indenfor temaet "Hav, strand og himmel".


Udvalget består af Gerda Tranberg og Charlotte Andersen.


Udstillinger i lejligheden


Udstillinger sættes på pause. Kusntgruppens medlemmer er dog velkomne til selv at arrangere udstillingen i lejligheden. Hvis man gør det, skal datoer for udstillingen meldes ind til Birgit Thygesen - artbythygesen@stofanet.dk